songs :)

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ανερχόμενες διάσημες!

Παρακάτω ακολουθεί μια λίστα με διάσημες που έχουν ταλέντο και υψηλούς στόχους και φυσικά πιστεύω πως θα τα καταφέρουν! Διάβασε το...

1. Lorde η φωνή και τα θέματα των τραγουδιών της έχουν αγγίξει πολλούς έφηβους παγκοσμίως. Σε ηλικία των 17 ετών έχει καταφέρει να κερδίσει grammy με το δυναμικό 'Diamonds' και αναμένουμε όλοι για τις επόμενές της επιτυχίες!
2. Ariana Grande Η χαριτωμένη τραγουδίστρια και ηθοποιός με τις Ιταλικές ρίζες έχει γίνει αγαπημένη μας τηλεοπτική κωμικός και σίγουρα την θεωρούμε ένα ανερχόμενο αστέρι! Πολλοί την υποστηρίζουν, ενώ ακόμη περισσότεροι δηλώνουν φαν της (φυσικά!)
2. Bella Thorne  μοντέλο, ηθοποιός και τραγουδίστρια. Είναι μία σούπερ 16χρονη που τα προλαβαίνει όλα, και μπράβο της γι αυτό! Κάτι μου λέει πως πρόκειται και για μια ανερχόμενη πριγκίπισσα της Ντίσνεϋ, αφού η φήμη της προέρχεται από εκεί. Περιμένουμε για τα καλύτερα...
3. Christina Grimmie  έγινε γνωστή από τα τραγούδια που κοινοποιούσε στο YouTube, έχει κυκλοφορήσει 2 CD, και την βλέπουμε στη φετινή σεζόν του Αμερικάνικου The Voice! Η απίστευτηη της φωνή έχει καθηλώσει πολλούς, και αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που όλοι την αγαπάνε!

*Δες την καταπληκτική ερμηνεία της Christina στο The Voice εδώ: http://youtu.be/AdMFZn7LEBA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου